Home »

 

Контакт

 
АДРЕСА

”Дом на Народна Техника” Куманово (веднаш до кабелски оператор К-Нет)
Ул. “Тане Георгиев” б.б.

ТЕЛЕФОН

075/ 470 493 – Ненад Скрчевски (Група за деца)

070/ 818 889 – Иван Скрчевски (Група за возрасни)

e-mail: contact@agatsu.mk

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Наслов

Порака

 

No Comments

  1. […] Аикидо клуб „Агатсу“ се наоѓа во просториите на ”Дом на Народна Техника” на ул. “Тане Георгиев” б.б. Уписот на нови членови се врши во текот на целата години, а за истото, можете да се информирате на телефоните: 075/470-493 и 070/818-889 или на mail-от contact@agatsu.mk. […]